Dinsdag 1 september 2020

De scholen zijn gisteren weer begonnen en wij hadden vandaag gelijk alweer een studiedag. Dat is natuurlijk niet vreemd als je je bedenkt dat wij die elke dinsdag hebben 😉.
Vandaag heb ik het door de Keukenmeesters zorgvuldig geselecteerde lesmateriaal voor een laatste check doorgestuurd naar onze Taalmeester en als alles goed gaat staat onze nieuwe kaart vanaf donderdag 24 september op tafel. Er staan absoluut weer nieuwe leuke Proef-, Meester-, Klasse- en Strafwerkjes op. Nog even geduld dus, maar wij zijn nu al benieuwd naar jullie reacties.
Daarnaast hebben wij vanaf vandaag ons lesrooster weer iets aangepast wat inhoudt dat wij op de maandag, woensdag en donderdag weer tot 21.00 uur i.p.v. 22.00 uur geopend zijn.
Misschien ook wel leuk om te vertellen; vanaf deze week hebben we Hertog Jan Grand Prestige uit 2019 op de tap. Zoals ieder jaar bewaart de Bovenmeester in zijn kelder een aantal fusten Hertog Jan Grand Prestige en Hertog Jan Bockbier van het jaar ervoor. Deze donkere bieren smaken hier nog lekkerder door.
Niet doorvertellen hoor, is namelijk alleen voor de echte ‘speciaalbierliefhebber’ 😉

Meer nieuws!