Maandag 1 augustus 2022

1 augustus is de dag tussen 1 juli en 1 september.
Zozo Bovenmeester, dank voor het delen van deze wijsheid hoor ik jullie denken 😉. Wat wil het geval, Thom de middelste kok op de eerste foto is per 1 juli bij ons komen werken. Hiervoor werkte hij vele, vele jaren bij de Bank in Doetinchem en nu heeft hij hier naar ieders tevredenheid zijn proeftijd doorlopen. Wij zijn met z’n allen erg blij met aanwinst Thom!
Op de foto wordt Thom geflankeerd door Johnny (l) en Niels (r). Johnny heeft half juni al aangegeven per 1 september te gaan stoppen omdat hij ja heeft gezegd tegen een baan bij de HAN Arnhem met (nog) mooiere werktijden. Niels heeft zijn opleiding tot Zelfstandig Werkend Kok met goed gevolg afgerond en zijn leerjaar loopt tot 1 september. Uiteraard had hij mogen blijven, echter kiest Niels voor een toekomst buiten de horeca. Is natuurlijk zijn goed recht, maar zonde is het wel.
Johnny en Niels, dank voor alles en nog heel veel plezier tijdens jullie laatste maand als Keukenmeester bij het Meestershuis!
Vanaf 1 oktober hebben wij dus plek voor een extra Zelfstandig werkend Kok, ken of ben jij de juiste persoon voor deze functie? Laat het ons weten via keukenmeester@hetmeestershuis.nl en wij gaan vervolgens samen overleggen hoe je dat voor je ziet 😉
Op foto 2 zien jullie Arend en Noa. Arend zal geen onbekend gezicht hebben/zijn voor velen die hier komen. Hij reageerde net als 15 anderen (maar wel het snelst) op de functie bedrijfsleider en had daarbij het grote voordeel direct inzetbaar te zijn. Hij is per vandaag gestart als interim-bedrijfsleider en wij gaan de komende 3 maanden samen bekijken of deze functie hem past. Mede daardoor is de Bovenmeester iets meer tijd gegund om een ‘streng, docht rechtvaardige’ selectie te maken uit de vele mooie reacties. In het mooiste geval zou het zomaar kunnen dat er binnenkort 2 rondlopen 😉.
En dan Noa, zij heeft aangegeven te gaan voor een zogeheten ’tussenjaar’ en wil bij ons voldoende uren maken om begin volgend jaar een mooie reis te gaan maken. Nou Noa , dat gaat wat ons betreft helemaal goed komen 😉.
Blijf gezond en blijf in beweging, op welk vlak en welke leeftijd dan ook 😉

Meer nieuws!