Donderdag 3 november 2022

Na het 3e rondje ‘Kasteel Xtra’ gaf ik beide heren aan dat ze er al 6 Kastelen op (of was het in 🤔) hadden zitten, nog 2 en jullie hebben gewoon een alternatieve 8 kastelentocht volbracht.
Vond het zelf wel grappig gevonden, maar ik moest toch echt even aan tafel uitleg komen geven over wat de 8 kastelentocht dan wel inhield en als repliek werd mij gevraagd of ik wist wat er allemaal dan wel in het mooie Spanga te doen was en tja toen stond ik dus met mijn mond vol tanden 🙈
Maar zo kan het dus ook, kom je gezellig helemaal vanuit Langelille en Spanga (Zuid-Friesland) naar Vorden blijkt het weer wat tegen te zitten en kom je dus gewoon bij ons lekker een Kasteel drinken.
Blijf gezond, en neem er 1, of 2, of 3 ….😉
OPERA SPANGA
Stichting Spanga het Verona van Weststellingwerf (OPERA SPANGA) produceert sinds 1989 op eigenzinnige wijze opera’s en operafilms in het Friese plaatsje Spanga. Opera Spanga zet zich in om het medium opera springlevend te houden – alleen de onvoorspelbaarheid is voorspelbaar.
De locatie, het kleine dorpje Spanga (200 inwoners) draagt bij tot het succes. De community speelt een actieve rol en naast doorgewinterde professionals vinden ook jong talent en semiprofessionals een podium.

Meer nieuws!