Donderdag 11 april 2019

Ach, ik dacht dat de meisjes het vergeten waren ;-)…

Dat was het antwoord van onze 92-jarige buurvrouw toen ik haar na het terugkijken van onze VAR ‘betrapt’ had op het ‘plaatsen van terrasstoelen in Studiedag-stand’.
Mireille wist namelijk niet wat ze zag toen ze vanmorgen aan kwam lopen en het terras in een andere ‘opstelling’ zag staan als dat ze het gisteravond had achtergelaten. Het bestuderen van de beelden leverde duidelijk en sluitend bewijsmateriaal op, maar wat nu? Moest ik haar een standje geven of misschien strafregels laten schrijven? Ach, laat ook maar het was best grappig om haar zo bezig te zien en ze houdt de boel uiteindelijk ook goed voor ons in de gaten. Wij hebben er vanmorgen dan ook hard om moeten lachen. En laat dat nou ook net een levensmotto van haar zijn, ‘een dag niet gelachen is een dag niet geleefd’.

Buurvrouw, mochten wij per ongeluk vergeten om de stoelen in de Studiedag-stand te zetten mag je het gerust weer doen hoor, maar dat is dus alleen op maandagavond, ik herhaal, maandagavond ;-)!

Meer nieuws!

 • Lees verder
  Dinsdag 22 mei 2018

  Vandaag was onze studiedag grotendeels een verdiende rustdag na de gigantische drukke Pinksterdagen. Toch hadden de Keukenmeesters besloten om in…

 • Lees verder
  Vrijdag 29 maart 2019

  Kleintjes worden groot….. Appelsap of appelsap troebel, Rivella original of cranberry, Lipton sparkling, peach of green…. Bij veel frisdranken vragen…

 • Lees verder
  Zaterdag 29 december 2018

  Het onmogelijke gebeurt direct; wonderen duren iets langer 😉 Als men met een groep bij ons wil komen eten geven…