Zaterdag 14 maart 2020

Van vrijdag 13 op zaterdag 14 maart heeft alle horeca in België haar deuren tot op z’n vroegst 3 april moeten sluiten. Een zegen voor alle supermarkten, vervelend voor iedereen die in de horeca werkt of er graag en regelmatig komt. Dit lot hangt ons hier in Nederland momenteel ook boven het hoofd, voor mijn gevoel is de vraag niet of we dicht moeten maar wanneer.
Zwaar verhaal zo op de zaterdag Bovenmeester, maar wat heeft Omdenken hier mee te maken?
Nou ik zat te denken, als iedereen momenteel overal in de horeca volop zijn/haar reserveringen aan het annuleren is betekent dat volgens mij dat er geen veiligere plek is om rustig nog even te kunnen genieten van al dat lekkers wat een horecazaak te bieden heeft. Dus kom vandaag, morgen of zolang het nog mag bij ons en mijn collega’s langs en geniet, voor je het weet sta je een paar weken voor een dichte deur. Wij hangen momenteel met z’n allen namelijk aan dat ‘zijden draadje’!
Hopelijk is alles daarna snel over en kunnen we ons weer aan mijn vader zijn lijfspreuk houden: hou de zonzij!

Mijn vader heette trouwens COR, mijn dochter RONA. Ook dat heeft niets met Omdenken te maken maar is gewoon leuk om te melden, geen reden voor mij om voor in quarantaine te gaan. (Om)Denk ik

Meer nieuws!