Dinsdag 8 november 2022

de ‘M’ van Maandag 26 december, dit jaar a.k.a. 2e Kerstdag 😉.
Via diverse kanalen krijgen wij weer de vraag wat wij gaan doen met Kerst. Eigenlijk was dat tot en met de Kerst van 2019 simpel en duidelijk, maar Corona heeft ons helaas even doen afwijken van onze traditie. Nu gaan we echter gewoon weer door alsof er nooit iets gebeurd is.
We zijn dus op Kerstavond open, 1e Kerstdag dicht en op 2e Kerstdag doen we gewoon waar we al jaren erg goed in zijn. Oftewel jullie mogen langskomen om van onze nieuwe (want vanaf 22 december hebben wij weer nieuw Lesmateriaal) Proef-, Meester-, Klasse- en Strafwerkjes te genieten en alsof het niets is mag je van de Bovenmeester gewoon een tafeltje reserveren voor het aantal personen waarmee je wilt komen. Hoeveel leuker wil je het hebben met Kerst 😉!
Wat je daarvoor moet doen? Stuur een mail naar kerst@hetmeestershuis.nl en zet daarin het aantal personen en het door jou gewenste tijdstip om aan tafel te gaan op (Kerstavond of) 2e Kerstdag. Na ontvangst van een bevestiging kan je rustig achterover gaan leunen en (Kerstavond of) 2e Kerstdag op je af laten komen, want jij hebt je zaakjes al op orde voor die dag 😉

Meer nieuws!