Zaterdag 17 februari 2024

De ‘M’ van ‘Marketing en PR’ 😉
Je hebt van die gladde types die hun praatjes goed weten te verkopen. Huh Bovenmeester, heb je het nu over jezelf of over Peer je Kwismeester. Nou nee natuurlijk niet 😅, ik heb het over Maarten, de slimme ondernemer achter Jackdoek.nl. Die kwam deze week met het lumineuze idee om een aantal items van zijn nieuwe handelswaar (zie www.jackdoek.nl) als hoofdprijs voor de PubQuiz te gebruiken. Ik moest daar natuurlijk wel even (kort) over nadenken en besloot op zijn voorstel in te gaan, maar dan niet als hoofdprijs want dat moet natuurlijk de Meesterlijke waardebon zijn, maar wel als 2e prijs en een keer als troostprijs. Zo kon het gebeuren dat Jackdoek.nl gisteravond niet 1 keer maar zelfs 2 keer werd genoemd. En nee ondanks mijn gelijkende achternaam heb ik echt absoluut verder geen binding met dit bedrijf.
Dan de PubQuiz, eentje waarin de stoffige bovenkamers weer danig opgefrist dienden te worden want het was een lastige met o.a. de laatste ronde, een ‘mashup’ muziekronde die echt wel bijzonder pittig was. De nummer 1 in de laatste tussenstand eindigde daardoor zelfs als 6e, een uitglijdertje die met kennis van Jackdoek.nl waarschijnlijk voorkomen had kunnen worden.
De nummer laatst viel dus dit keer ook in de prijzen, wees gerust daar gaan we echt geen gewoonte van maken, maar de los meegeleverde doek van Jackdoek.nl kon hier mooi als doekje voor het bloeden dienen. Of zoals de partner van teamleider Ingrid haar partner eerlijk aangaf: loon naar werken 🙄.
Nummer 3, de Smarties, zeker geen kleurloos team en de teamleidster zorgt er ondanks de wisselende samenstellingen altijd wel voor dat er een sterk team staat. Knap gedaan weer Evelien! Een sixpack Hertog Jan Grand Pilsener met bijpassend glas voor deze 3e plek!
Nummer 2, er moest natuurlijk eerst nog wel even gezongen worden voor René en daar is geen woord van gelogen, want de teamnaam: ‘Team 40- en jonger’ had een link met de gister behaalde leeftijd van René (ook geen familie 😉 ). En hoe mooi is het dan dat je dan ook nog eens die prachtige prijs van Jackdoek.nl (winkelwaarde € 30,10 per doos nu met 40% korting te verkrijgen via de site) in ontvangst mag nemen.
En dan nummer 1, een verhaal apart. 4 van de 6 teamleden kwamen als laatsten van de 94 Quizzers binnenlopen om stipt 20.29 uur. Dus ja ze waren op tijd en zeker niet te laat, en in de laatste ronde sloegen ze keihard toe. De eerste prijs ging terecht naar de Teratoma’s (wil je weten wat dit betekend google dan even. Peer heeft het uitgelegd maar ik ben het alweer vergeten. De prijs niet, dat was natuurlijk die bijzonder gewilde en gewenste Meesterlijke waardebon 👌🤩!
‘Golfclub de Lochemse’ bedankt voor het hier houden van de tussentijdse ALV (volgende keer gewoon een zaaltje huren), de overige teams bedankt voor het deelnemen. Maak er nog een mooi weekend van of ga lekker aan de voorjaarsschoonmaak met de doeken van …..
Overweeg je ook een keer een prijs te sponsoren, je weet mij te vinden 🤭.

Meer nieuws!