Zaterdag 24 december 2022

de ‘M’ van Margreet & Co 😉
Ondanks de griepepidemie hadden we uiteindelijk maar 1 lege tafel. De 17 andere waren gevuld met 3, 4, 5 of 6 fanatieke en/of minder fanatieke deelnemers aan de ’traditionele PubQuiz op de vrijdag voor Kerst’. Laat ik vooral het team van 3 er even uitlichten! Net 2 maanden woonachtig in Vorden, ’s middags bij toeval horen dat er teams door ziekte uitgevallen zijn en dan gewoon de (kerst)ballen hebben om om met z’n drietjes mee te gaan doen. Voor team ‘Nieuwe Nieuwstadters’ was het dus direct een mooie InburgeringsQuiz 👏.
De 3e plek met een prijs (Delirium kerstmuts in leeg Delirium kerstbierglas) die absoluut passend was bij hun outfit (kersttrui): team ‘Hey 🍐! ‘ onder bezielende leiding van Pettrik.
De 2e plek inclusief 6 flessen Gouden Carolus Christmas ging deze keer naar het team dat zich vanaf de inschrijving in mei volledig gericht heeft op een hoge klassering op deze laatste PubQuiz van 2022 en dat is ze gelukt: Team ‘Janneke’ (de inschrijving voor de ’traditionele PubQuiz op de vrijdag voor kerst’ oftewel 22 december 2023 kan nu al via onze site gedaan worden Janneke 😉 )
En dan nummer 1, telkens met wisselende teamsamenstellingen heeft ze heel 2022 hemel en aarde bewogen om 1x op dat hoogste podium terecht te komen. Absoluut geholpen door het feit dat ze even ‘mochten’ wachten in de rookstoelen waar standaard de nummers 1 van vorige edities hun kennis mogen etaleren, dit omdat hun tafel op moment van binnenkomst nog bezet gehouden werd door een Olympisch kampioene. En je teamnaam begint ook nog eens met een M! Tja, als ik het zo teruglees waren de anderen eigenlijk vanaf het begin af aan kansloos tegen team ‘Margreet & Co’, gefeliciteerd 🥳!
De eerste PubQuiz van 2023 op 20 januari zit al een paar dagen bommetjevol. De tweede gaan we houden op vrijdag 17 februari, op dit moment hebben we nog 7 tafels voor 4 of 5 personen vrij. Wees er dus oprecht snel bij als je er bij wilt zijn! Voor de traditionele PubQuiz op de vrijdag voor kerst op 22 december 2023 zijn op dit moment nog 16 van de 17 tafels vrij, toch Janneke😇.
Blijf gezond en test regelmatig je kennis 👨‍🎓🧑‍🎓.
Fijne feestdagen allemaal namens de Juffen & Meesters van het Meestershuis 🎅🏻

Meer nieuws!