Dinsdag 30 augustus 2022

Laat dit bericht aub (net als de zwerfsteen op de foto) overal op Social Media rondzwerven, delen is dus gewenst!
Ik maak geen grapje Bovenmeester, maar met de arbeidsvoorwaarden die je hier hanteert mag iedere zelfstandig werkend kok echt de handen dichtknijpen! Het salaris is ruim boven Horeca CAO, we hebben een 4 daagse werkweek van 36 uur, zijn buiten de zomer om zelden na 21.30 uur thuis en al mijn gewenste vrije dagen en vrije weekenden heb ik ondanks de zomerse drukte steeds op kunnen nemen. Ideaal voor de balans tussen privé en werk en ik heb het nog niet eerder meegemaakt dat een horecazaak een aantal feestdagen en in de zomerperiode nu zelfs de zondagen dichtgaat om zo de medewerkers de kans te geven om deze toch met familie door te kunnen brengen. Daarnaast ben ik altijd erg blij met die smakelijke maandelijkse fooienenvelop maar dat is extra en staat los van de arbeidsvoorwaarden natuurlijk 😉.
Tuurlijk heb ik vanaf mijn start begin zomer weleens gedacht wanneer is het eindelijk eens een keertje niet zo gigadruk maar dit is uiteindelijk wel wat een kok wil, hard werken en na afloop moe maar voldaan bij een biertje napraten hoe we het toch weer geflikt hebben in die keuken van 15 m2. Gewoon lekker met z’n viertjes creatief, origineel en verrassend bezig zijn met als uitkomst iedere 3 maanden een nieuwe kaart, waar de mensen door en voor terugkomen, mooier kan het koksbestaan niet zijn.
Mooie woorden van een van onze Keukenmeesters maar helaas is de nood weer aan de man, want ondanks alle mooie voorwaarden hebben ook wij natuurlijk wel degelijk te maken met Keukenmeesters die na Corona kiezen voor nog mooiere werktijden in combinatie met hun privé-leven 😉.
Dus bij deze starten wij weer vol enthousiasme de zoektocht naar een ervaren Zelfstandig Werkend Kok. Denk jij de geschikte kandidaat voor deze functie te zijn of te kennen en wil je hard komen werken in een klein team van nu 3 zelfstandig werkende koks aangevuld met 2 enthousiaste keukenhulpen mail dan naar keukenmeesters@hetmeestershuis.nl en wie weet zitten wij hier snel in het mooie Vorden aan een kop koffie om jouw ideale arbeidsvoorwaarden te bespreken.
Op de zwerfsteen die vandaag bij ons op een terrastafel achtergelaten werd stond het verzoek om de vondst te delen, bij deze #keitof. Wat zou het fijn zijn als jullie dit bericht ook allemaal voor ons gaan delen.
Blijf gezond en ‘be the reason someone smiles today’!

Meer nieuws!