Zondag 23 september 2018

En we hebben het weer overleefd! Met 19 teams en 96 deelnemers was het de ‘volste’ PubQuiz so far. Er moesten zelfs nog 2 terrastafels en de bureaustoel van de Bovenmeester aan te pas komen om iedereen een plek te kunnen geven.
En wat is het dan mooi om te zien hoe enthousiast iedereen meedoet, het ene team uit dat iets luidruchtiger dan de andere maar uiteindelijk is het toch gewoon een kwestie van je koppie er de hele avond bij houden. Na alle gespeelde rondes kan er toch echt maar 1 team de winnaar zijn en zij leveren daarmee het bewijs dat je met een B-team ook gewoon de winst kan pakken:

1e prijs: Team A, uhh correctie team B (Sanne Roelvink-Krist)
2e prijs: We dachten dat dit speeddaten was (Sybil van der Wijst)
3e prijs: Nieuwstad (Jan Legtenberg)

O ja, er was nog een team die genoemd wilde worden, het liefst voor de hoogste drankrekening maar helaas benoem ik ze ivm een heterdaadje van teamleider M.H. te V. Gevalletje ‘shazam’ op het toilet van de “Meesters’ bij de ronde ‘klassieke muziek’ die als disciplinaire maatregel een uitsluiting voor de volgende PubQuiz tot gevolg heeft :-p.
Vanaf nu kan je je al opgeven voor de volgende PubQuiz. Zaterdag 10 november 2018, aanvang 19.00 uur. Opgeven van teams van 4, 5 of 6 personen kan alleen via onze site: www.hetmeestershuis.nl

Meer nieuws!