Zondag 23 december 2018

De PubQuiz van gisteravond stond duidelijk in het teken van ‘te snel’.
Kwismeester Peer was gevoelsmatig ‘te snel’ door zijn vragen heen, sommige gasten hadden voor hun gevoel ‘te snel’ hun bordje leeg, de Juffen kwamen af en toe ‘te snel’ weer aan tafel voor een Dorstles en de Bovenmeester had bij gebrek aan doorgegeven teamnamen ‘te snel’ voor sommige teams zelf maar een teamnaam verzonnen.
Dit alles resulteerde dus in een ‘snel’ verlopende avond waar uiteindelijke de ‘snelle’ jongens van K.W.W. (Arend Jan) er met de 1e prijs, een Meesterlijke waardebon van € 50,00 vandoor gingen die zij overigens net zo ‘snel’ weer inleverden bij het afrekenen 😉.
De 2e plaats was voor team ‘Naomi’, die duidelijk uit waren op de fles zelfgemaakte glühwein (ook dit jaar door een onpartijdige jury wederom benoemd tot de lekkerste op de Kerstmarkt, maar dit terzijde). Vanaf het moment dat de prijzen bekend gemaakt werden zag je daar aan tafel opperste concentratie en stegen zij heel ‘snel’ van plek 8 naar plek 2.
De 3e plaats was voor het team van ‘de Woestelingen!’ (Erica), logisch dat die er met zo’n teamnaam met de Jupiler barbecue tangen en de Jupilercaps vandoor gingen.
De volgende PubQuiz is er al weer ‘sneller’ dan je denkt. Zaterdag 26 januari, aanvang 19.00 uur. Geef je dus ‘snel’ op via onze site om zo teleurstelling te voorkomen.

Meer nieuws!