Zondag 20 maart 2022

Soms bekruipt de Bovenmeester het gevoel dat het misschien wel beter is om er mee te stoppen! Te stoppen 😳? Met wat 😬? Waar gaat dit in hemelsnaam over 🤷‍♂️?
Ik heb het hier over onze Meesterlijke PubQuiz 🥳.? Vanaf de start van het Meestershuis heeft Kwismeester Peer hier nu al 34x de betwetert uit lopen te hangen en we zien om ons heen steeds vaker aankondigingen van andere PubQuizzen, ieders goed recht natuurlijk maar hoe fijn is het dan dat gasten die ook aan andere kwissen in de regio meedoen die van ons het hoogst aanschrijven. Moet Kwismeester Peer vrezen voor zijn plek bij het Meestershuis? Absoluut niet, deze week gaan we er gewoon weer 2 nieuwe data ingooien 💪🏼. Oftewel er kan er maar 1 de beste, leukste en professioneelste zijn 👏! Data volgen hier via onze social media 😉.
Opvallend aan gisteravond was de keuze qua teamnamen. Vorige PubQuiz was er een plaatjesronde over hondenrassen en nu deden er ineens 4 teams met een hondennaam, 1 team met een hondenkreet en 1 team met een anti-hondennaam mee. De winnaar vrat ze echter qua kennis allemaal met huid en haar op, maar daar ben je dan ook een Woesteling voor! Het leverde ze een mooie Meesterlijke waardebon op.
Een half punt achter ‘de Woestelingen’ was de 2e plek voor ’team Raika’ met als prijs een 0,75 literfles Kwak p.p. en als 3e ook weer op een half punt ‘Extra Dark Siderael’ een heerlijke Kasteel Rouge viel hun ten deel.
En de rest? Die zaten erbij en keken ernaar 😉!

Meer nieuws!