Zondag 1 maart 2020

Time flies when you’re having fun

Even lekker aan het nagenieten van deze toch wel memorabele dag. Zelf had ik er gedurende de drukte niet eens zo bij stil gestaan, totdat ik ineens een damesstem bij vertrek hoorde zeggen ‘gefeliciteerd met jullie 6 jarig bestaan!’
En onbewust doet zoiets je toch erg goed. Wij zijn inderdaad alweer 6 jaar open, time flies…. En wat zijn wij trots op hoe het gaat, blij met al onze gasten, blij met al hun verhalen, blij met het absolute thuisgevoel dat zovelen van jullie bij ons hebben. Om een prachtig voorbeeld te noemen: vandaag kreeg een zoon zowaar seksuele voorlichting van zijn ouders. Een moeilijk moment voor de zoon die tijdens de vakantie van afgelopen week iets teveel geluiden had gehoord dan hij kon verdragen, maar daardoor wel gestart was met doorvragen . Aanwezige tante had ‘fun’ voor 10 en wilde dit maar al te graag met ons delen. Dat was niet nodig want zittend vlakbij de bar kregen wij alles mee. Prachtig om moeders met een ‘zongebruind, blozend-rood’ hoofd te zien zitten. Hier doe je het voor .

En daarom gaan we gewoon lekker door met waar we mee bezig zijn en blijven jullie lekker genieten van alles wat we graag voor jullie doen. Het jullie telkens weer naar de zin maken.
En uiteraard kan ik dat niet zonder al die kanjers van Juffen en Meesters om mij heen, die telkens weer hun uiterste best voor jullie doen: Jorieke, Mireille, Danique, Charlotte, Sharon, Nannette, Mirthe, Jelle, Iris, Lianne, Maurice, Ivar, Vincent, Christiaan, Antony, Pascal, Vera, Juliette, Giel en Merel.

Ben trots op jullie allemaal, vol vertrouwen gaan we op naar de 7 jaar!

Proost!

Meer nieuws!