Zaterdag 7 maart 2020

Ellepijp, het moest ellepijp zijn!

‘Waar ging het mis?’ vroeg ik aan ‘G’ en ‘F’ die aan de bar van de Herberg hun verlies aan het verwerken waren. In en in verdrietig zag ik ze het Meestershuis verlaten, ze waren zo dichtbij de 1e plek met hun team. Voor mij 1 van de redenen om ook even bij de overburen naar binnen te gaan, ik had namelijk zo het idee dat er wel iets van nazorg mocht volgen.
De vraag waar ze onderling niet uit waren gekomen was: welk bot van de onderarmbotten is het langst? De ellepijp dus. Zij wist dat, hij had iets anders ingevuld.Oeps!
En die trouwring dan Bovenmeester, nou die leverde ‘G’ in eerste instantie bij mij in maar die heb ik uiteraard direct teruggegeven. Het kan namelijk niet zo zijn dat gasten onderling door een PubQuiz in de problemen komen, ook dan heb je als Bovenmeester de taak om alles weer in de minne te laten schikken en dat is gelukkig gelukt 😉

Verder was het weer een PubQuiz avond als vanouds:
* de Herkansers gingen voor een herkansing maar dan is het natuurlijk wel de bedoeling dat je het beter doet dan de vorige keer en niet hetzelfde resultaat behaald. Volgende keer beter 😉
* team Don had ondanks dat ze bijna laatste eindigden wel mooi een 8- op hun ‘eindrapport’. Helaas voor de heren leverde dat geen extra punten op want dit was het gemiddelde alcohol% van de 7 verschillende biertjes die zij gedurende de PubQuiz genuttigd hadden.
* bij ‘Weet ik veel’ de klemtoon waarschijnlijk op het woordje ‘ik’ lag.
* ‘Fifty-Fifty’ om hun naam eer aan te doen 1 plek hoger had moeten eindigen
* ‘May the odds be forever in our favor’ hun teamleider niet gemist hebben
* Zus Wuestenenk er geen geheim van maakte dat zij 1 plek boven broer Wuestenenk eindigde.

En dan de top 3:
Vanuit Ede kom je natuurlijk niet voor een plek in de middenmoot naar Vorden toe. Maar 3 punten achter de winnaars, dus een m scheelde het maar ooie 3e plek voor de ‘Douwers’.
Ze zaten dicht bij elkaar ‘Whiskypedia’ en ‘Melmac’, niet alleen qua tafelschikking maar ook in punten. Uiteindelijk was het niet alleen de ‘ellepijp’ die hun de das om deed maar ook de audioronde over 007. 2 Punten te weinig voor eeuwige roem, ‘Whiskypedia’.
Tja ‘Melmac’, weinig aan toe te voegen 😉. Ze kwamen, ze zagen en ze wonnen de Meesterlijke waardebon. Topprestatie Joanne en heren!

Vanaf vandaag is het mogelijk om een team voor de PubQuiz van vrijdag 4 december op te geven maar wees er snel bij want voor je het weet zit je die avond verplicht liedjes te zingen en rijmpjes voor te lezen omdat je te laat was met inschrijven 😉

In april geen PubQuiz dus kunnen jullie allemaal mee gaan doen aan de DorpsQuizz op 18 april. Echt een aanrader! Opgeven kan via info@oranjeverenigingvorden.nl

Meer nieuws!