Zaterdag 4 augustus 2018

De Bovenmeester maakt er een (motor)bende van!

Trouwe volgers van het Meestershuis weten zich waarschijnlijk nog wel de foto’s van brandplekken in onze parasols te herinneren. Dit gebeurde nadat ik als service voor een groep motorrijders de 2 heaters in de dichte parasols aanzette ipv de 2 van de open parasols. € 3.000 schade voor een omzet van € 71,90.

Vandaag was de schade gelukkig minder groot, maar had het ook deels te maken met een groep motorrijders die het Meestershuis als vertrekpunt van hun Zomeravondrit uitgekozen hadden. 1 Drankje p.p. en dan vertrekken was de afspraak. De Keukenmeesters zagen deze reservering ook langskomen en vroegen zich af of er nog iets uit het assortiment Proefwerkjes klaargemaakt moest worden. Nee hoor, zei ik, maar uiteraard ga ik nog wel een paar Vordense Snaaiplankjes en/of Pinchos Planchas uut Vorden proberen te verkopen. Beetje scherp houden hè 😉.
Toen de groep lekker buiten op ons pop-up terras van hun Dorstles zat te genieten liep ik langs de keuken en riep voor de grap: 96 bitterballen! Toen de laatsten van de 30 motorrijders stonden af te rekenen kwam 1 van de Juffen vragen voor wie die 96 bitterballen toch waren. Oeps!

Gelukkig vonden alle andere gasten onder onze brandplekvrije parasols het niet erg om die gratis bitterballen te verorberen 😉. En de Bovenmeester? Die vreest dat hij hier nog vaak mee om de oren geslagen zal worden door de Juffen & Meesters 😉

Meer nieuws!