Zaterdag 30 november 2019

Wordt het racen of scheuren?

Na weken voorpret en praatjes mochten ze het gisteravond laten zien. Wie o wie zou gekroond gaan worden tot Meesterkarter ?
Spanning alom, en wat werd er goed gereden en gestreden. Vooral ‘jonkies’ Vera (‘vrije training’ en kwalificatie) en Jelle (kwalificatie), van te voren toch echt niet door de kenners (lees: Keukenmeesters) tot de favorieten behorend, lieten zien dat er wel degelijk rekening met ze gehouden moest worden. Maar ook Charlotte, op scherp gezet door de Bovenmeester met de woorden “denk niet dat jij de finale haalt met jouw rijstijl”, liet zien dat het logisch is dat zij zo af een bekeuring pakt en dan heb ik het niet over parkeren zonder blauwe schijf .

Nu even switchen naar de niet karters, zij gingen laser-gamen en kwamen daar ook meer dan enthousiast van terug. Danique won daar de 1e ‘game’ en Gitte de 2e, en zo waren ze precies op tijd terug om de finale van het karten te aanschouwen.
In de finale ging het niet om rondetijden maar om de uiteindelijke winnaar na 10 minuten racen en daar kwam ook een onbetwiste winnaar uit naar voren. Vincent is terecht onze Meesterkarter geworden. 2e plek werd opgeëist door Jelle (in de vrije training nog laatste van zijn heat) en op de 3e plek Charlotte en wat moest ze daar voor vechten met zeker 6 rondes Vera bumperklevend achter haar, een prachtig gevecht.
Tijdens de prijsuitreiking bleek er maar 1 prijs te zijn maar dat was dan ook wel een hele leuke. Met elkaar een doel stellen en deze over december 2018 t/m november 2019 ook halen met als resultaat een leuk ‘eindejaarsrapport’ voor alle Juffen en Meesters. Dat kwam voor de meesten goed uit op ‘Black Friday’ .
Aansluitend gebruik gemaakt van het buffet en ook nog even de spieren vaster gegooid met een uurtje bowlen. Kartbaan Winterswijkbedankt voor de perfecte organisatie.

Ehhh Bovenmeester, mooi verhaal lekker lang! Het werd dus racen maar hoe zat dat nou met het scheuren? Tja, vraag volgende keer maar aan Charlotte wat er kan gebeuren als je iets te fanatiek je kart instapt

.

Meer nieuws!