Zaterdag 29 december 2018

Het onmogelijke gebeurt direct; wonderen duren iets langer 😉
Als men met een groep bij ons wil komen eten geven wij bij de reservering gelijk al aan dat wij ze graag willen laten genieten van een Proeverij van Klassewerkjes en vragen dan ook of er in het gezelschap personen aanwezig zijn die ‘wensen’ hebben qua eten. Denk dan aan vegetarisch, glutenvrij, lactose-intolerantie, veganistisch en ga zo maar door. Altijd fijn voor onze Keukenmeesters als zij zich daar van te voren al op kunnen voorbereiden.
Bij de groep van vanavond (reservering van 12 personen maar ze kwamen met 11) was netjes aangegeven dat er 1 persoon met een lactose-intolerantie aanwezig zou zijn. De Keukenmeesters waren er dus helemaal klaar voor om de ‘lactose-intolerante smaakpapillen’ van deze gast te gaan verwennen.
Zodra de eerste Dorstles op tafel staat geven wij de gasten altijd aan wat ze mogen verwachten van een Proeverij van Klassewerkjes (7 à 8 iets kleinere Klassewerkjes geserveerd in 2 rondes). Dit deden wij vanavond dus ook, bij de vraag wie van de gasten lactose-intolerant was bleef het echter even stil. Oei, dat was nou net die ene die verhinderd was. Oké, kan gebeuren, dan gaan onze Keukenmeesters voor jullie aan de slag en toveren wij zo de eerste ronde op tafel. Ehhh Bovenmeester, vroeg 1 van de dames, ik zou graag vegetarisch willen eten. Kan dat? Natuurlijk, gaan we doen! O, dat wil ik dan ook wel, in een flits zag de Bovenmeester nog 7 handen omhoog gaan.
Altijd mooi om te zien dat mijn Keukenmeesters hier vervolgens niet warm of koud van worden, en de gasten? Die hebben heerlijk zitten genieten. Want Vegatopia heeft ons natuurlijk niet voor niets opgenomen in hun gids ;-).
Dames en heer bedankt voor jullie komst, leuk dat wij deze foto mogen plaatsen en graag weer tot een volgende keer!

Meer nieuws!