Zaterdag 20 juli 2019

Nee hoor, het blijft nu wel droog. Na 18.30 uur valt er volgens al die weerapps geen druppel meer. Ach laten we voor de zekerheid toch maar even de regengootjes tussen de parasols ritsen.

En daar waren de gasten onder onze parasols maar al te blij mee toen het rond 19.15 uur plotseling toch begon te regenen. Regenen? Hozen zul je bedoelen. Hozen? Het leek eerder op een moesson. En dan ook nog eens een moesson die horizontaal onder de parasols door joeg. Gedeelde smart bleek halve smart en waarschijnlijk omdat iedereen in hetzelfde schuitje zat bleef de sfeer bewonderenswaardig goed en brak er geen paniek uit. Men kroop zelfs steeds dichter naar elkaar toe ;-). Met gevaar om zelf weggespoeld te worden zijn wij onze gasten vervolgens toch maar gaan evacueren richting een veilige en droge tafel binnen in het Meestershuis. Alle gasten pasten er met een beetje proppen precies in.

Ben je lekker aan het overdrijven Bovenmeester? Ja heerlijk om het allemaal een beetje aan te dikken, maar ik was maar al te blij dat we alle gasten weer hebben kunnen laten zien dat we ondanks deze verrassing van boven niet voor een gat te vangen zijn en zij er weinig tot geen last van hebben gehad.

Meer nieuws!