Zaterdag 2 december 2023

12-12-2023 UPDATE: de Meesterlijke waardebon is ‘gevallen’ op het delen door Marieke Dudink. Je mag de bon op komen halen/maken zodra je in de buurt bent Marieke! Bedankt allemaal voor het delen en blijf ons helpen zoeken aub, zie ook nieuwe post!
de ‘M’ van ‘Mooie beloning’ 😉
In een nog op te starten zoektocht naar een nieuwe Keukenmeester per 1-2-24 kwam ik deze week in contact met een bedrijf die dit via Social Media voor mij op zou kunnen zetten en daarbij de garantie gaf dat daar echt goeie kandidaten bij zullen zitten. Het prijskaartje voor deze manier van werven is echter best wel fors en middels omdenken bedacht ik dat het eigenlijk veel interessanter is om de kok die bij ons wil komen werken gewoon een mooie beloning in handen te geven, dat is toch veel slimmer? Ik heb het dan over een brutobedrag van € 1224 wat gelijk staat aan de gewenste startdatum van 1-2-24.
Dus welke Zelfstandig Werkend Kok (een Chef Kok is ook nog steeds welkom om zich te melden) voelt zich hierdoor getriggerd en wil daarnaast komen werken bij een meer dan goed bekendstaand Grand Café in het Achterhoekse Vorden? Wij bieden jou een 4-daagse werkweek met vaste dagen (indien gewenst) in een klein team bij een drukke zaak, waar overuren schaars zijn en snel opgenomen kunnen worden, waar vakanties gewoon in de zomerperiode geboekt mogen worden, de zomerse zondagen zelfs standaard vrije dagen zijn, onze gasten je maandelijks op een mooie envelop trakteren en over het geboden salaris (boven Horeca CAO) zeker niet geklaagd hoeft te worden. Vergeet ik nog iets? O ja, waar je die € 1224 uitgekeerd krijgt als je hier een half jaar werkt.
Verder nog vragen of wil je eventueel vrijblijvend komen kennismaken? App of bel mij op 06-45644065. Drinken we snel een kop koffie 😉.
Ik ben niet van het delen belonen maar maak deze keer een uitzondering. Ik verloot een ‘Meesterlijke waardebon t.w.v. € 25,00 onder diegenen die dit bericht naar zijn/haar achterban deelt maar ook een like achterlaat (namen van delers zijn namelijk niet altijd zichtbaar).
Alvast dank voor jullie hulp namens het gehele team van het Meestershuis!

Meer nieuws!