Zaterdag 18 februari 2023

Het was me er weer eentje, je weet wel zo eentje uit het boekje. Eentje die voor 1 team, die de lat qua teamnaam wel heel erg hoog had gelegd, niet eindigde met een gouden randje maar (hoe toevallig) wel met een gouden wikkel.
Uiteindelijk kan er aan het einde van de PubQuiz gelukkig maar eentje de winnaar zijn en dat was dit keer dan grappig genoeg een hele onverwachte. Zo onverwachts zelfs dat ze de microfoon bij Quizmeester Peer opeiste voor haar maidenspeech en dit was nog niet eerder vertoond. Helaas lukt het mij daardoor niet meer om haar niet voorbereide, onnavolgbare ‘spoken’ overwinningswoorden voor de geest te halen. Dus mocht iemand er (bij toeval) een filmpje van hebben dan ontvang ik deze graag per mail zodat ik jullie er hier ook van kan laten genieten, ’ter leering ende vermaeck’. Team ‘Naomi’ gefeliciteerd 🥳👏
Bij de prijsuitreiking geeft Quizmeester Peer altijd aan dat de nummer 2 geen goud verliest, maar zilver wint. Maar hoe zit dat dan als je teamnaam Goud is. Dan wint Goud zilver? Verwarrend hoor. Team Goud, leuk dat jullie meededen en geniet van de gewonnen Leffe Tripel en wat een toeval dan weer dat deze flessen een gouden wikkel hebben 😉.
Tussen nummer 1 en 4 was het verschil slechts 2 1/2 punt, spannend dus tot de laatste vraag voor de teams die 2e, 3e en 4e werden. Van deze 3 teams ging Goud er dus met de 2e plaats vandoor. Volg je het nog 🥱? Oh ja, natuurlijk hoor ik je denken en het leuke is die werden dus 3e. Tof voor hun hè 😉. Op de teamfoto van ‘Oh ja, natuurlijk!’ ontbreekt (als je goed telt) de 4e persoon, die was namelijk zo van slag van deze ontknoping dat hij even in z’n eentje wilde genieten van alle emoties die hierdoor loskwamen. Logisch verhaal natuurlijk, maar probeer nu maar eens te bewijzen dat je erbij was 😎.
Aan de rest rest de dank voor hun aanwezigheid en volgende keer meer geluk. Mocht je net geen 3e zijn geworden omdat je de namen van de 3 zussen van Barbie niet wist, oefen dan nu alvast op de namen van de 3 broers van Ken. Wanneer je die wijsheid in kunt gaan zetten? Niet op 10 maart want die PubQuiz is al volgeboekt, ook niet op 22 december want ook was al 11 maanden van te voren vol. Wanneer het wel kan? Zojuist heeft Peer mij ingefluisterd dat we op vrijdag 12 mei de laatste PubQuiz voor onze PubQuiz-zomerreces gaan houden.
Wil je daar bij zijn? Appjes, telefoontjes, mails, bezoekjes aan het huisadres van de Bovenmeester, dit alles is bij voorbaat kansloos. Inschrijven kan namelijk alleen via onze site.
Blijf gezond en train je brain 🧐

Meer nieuws!