Zaterdag 15 mei 2021

de M van ‘Meedoen is belangrijker dan winnen’ 🏌🏽‍♂️

Eerlijk gezegd is dat gezegde niet echt op het lijf van de Bovenmeester geschreven. Ieder spelletje speelt hij met het idee dat hij het moet winnen en dat lukt hem uiteraard vaker niet dan wel. Gister stond er een golfwedstrijd op de kalender waar hij al de hele corona sluiting voor aan het trainen was. Tijdens de “Grand Café het Meesterhuis Maandtrofee” op de Lochemse Golfclub moest het gaan gebeuren. 7 maanden lang de tijd gehad om in topvorm te geraken voor deze dag.

Terwijl zijn Juffen & Meesters de ene na de andere mooie bestelling aan het opnemen waren sloeg ik gedurende mijn ronde de ene na de andere afzwaaier met een teleurstellende 44e plek (van de 55 deelnemers) als gevolg. Bij winst zou natuurlijk de ene na de andere felicitatie binnen gaan komen want uiteraard had ik aangekondigd de man in vorm te zijn en hier toe te gaan slaan, maar op dat gebied bleef het nu stil. Wel kwamen er heel andere berichten binnen die mij eigenlijk alles daarvoor deed vergeten. Een bekende die ’s middags met zijn jarige moeder op het terras had gezeten stuurde het volgende appje “Je hebt weer een mooi koppeltje vlotte meiden lopen, dat doe je goed….ontvangst was zeer goed, zeg dat maar tegen de gastvrouwe” en ook de volgende review kwam vlak na de dramatische ronde binnen “Heel leuk concept, de meesterwerkjes. Kleine gerechtjes. Erg lekker, vriendelijke bediening. Correct mbt de coronaregels.”

Tja, dan ben je alle ellende van in de baan natuurlijk weer snel vergeten en ben je blij dat je zoveel leuke en goeie medewerkers om je heen hebt lopen waardoor je überhaupt de mogelijkheid hebt om mee te doen aan dit soort wedstrijden waar je als sponsor aan verbonden bent 😉.

Meer nieuws!