Woensdag 29 januari 2020

Prijzen die je ter beschikking stelt zijn er om gewonnen te worden en als dat niet gebeurt moet je er iets leuks voor verzinnen 😉

Sinds 2 jaar is het Meestershuis naamgever/sponsor van ‘de Maandtrofee’ op de Lochemse Golfclub. Voor de wedstrijden in 2019 had de Bovenmeester als extra prijs een etentje voor 10 personen toegezegd aan diegene(n) die tijdens 1 van de 6 Maandtrofees een ‘hole in 1’ op een willekeurige Par 3 hole zou slaan, oftewel 1 x 1 = 10!
Jullie begrijpen het allemaal, de deelname steeg naar ongekende hoogte, maar helaas ging de prijs er niet uit. Even een kleine rekensom, gemiddeld 75 deelnemers x 4 Par 3 holes x 6 wedstrijden = 1.800 pogingen. Kleine kanttekening hierbij mag geplaatst worden, de kansberekening dat een amateur golfer een hole in one slaat op een par 3 tijdens een wedstrijd, is 1 op de 12.500.
Maar dan nog mag je er natuurlijk altijd van dromen dat 1 van die toppers die aan ‘jouw’ Maandtrofee meedoen dit een keer zou gaan lukken. Nope, nada, niet dus 😉
Vervolgens hebben we de ‘Hole in 1-prijs’ ook nog bij een paar andere wedstrijden aan het eind van het golfseizoen ingezet om er maar voor te zorgen dat we iemand blij konden maken met deze prijs, maar ook daar lukte het niemand om dat kleine witte balletje in dat kleine ronde gaatje te slaan.

Nou Bovenmeester, die gratis reclame voor het Meestershuis pakte je dus ff lekker zonder tegenprestatie mee. Ja, dat zou je inderdaad zo kunnen stellen maar ik had het oprecht leuk gevonden om hier 10 gasten te zien genieten van onze Klassewerkjes.
Om een kort verhaal lang te maken, uiteraard is voor alles een oplossing te vinden want de wedstrijdcommissie had aangegeven ergens in januari het jaar 2019 te willen komen afronden met een hapje en een drankje. Mooi, dacht de Bovenmeester, dan verrassen we gewoon deze 9 vrijwilligers, die er iedere wedstrijd weer voor zorgen dat wij als golfers ons favoriete spelletje kunnen spelen, met een gratis Proeverij. Zo gezegd, zo gedaan!

‘Wedstrijdcommissie’ bedankt voor jullie inzet!

En deelnemers aan de ‘Grand Café het Meestershuis Maandtrofee’. In 2020 hoop ik toch echt een foto van 1 van jullie met 9 gasten hier te mogen plaatsen

Meer nieuws!