Woensdag 24 juli 2019

Wat is het warm hé, mag ik u vragen of u nog aanpassingen doorvoert in uw lesrooster tijdens deze warme dagen?

Zojuist werd ik gebeld door een medewerkster van RTL Z. Ze waren kriskras door het land ondernemers aan het bellen en wilden van mij weten of wij (net als vorig jaar) nog een Tropenrooster in gingen voeren. Aangegeven dat ik het in een normale week met de aangekondigde temperaturen wel weer zou overwegen maar dat deze week de Vordense Zomerfeesten zijn. Met de kermis om ons heen en kermisklanten die op zoek gaan naar een verkoelende Dorstles is het dan wel zo handig om open te zijn. Ik legde haar uit dat ons terras vol in de zon ligt en dat het daar met temperaturen boven de 35 graden niet echt koel is. Met regelmaat krijgen wij dan van onze gasten te horen hoe warm het wel niet is, hoe warm zij het wel niet hebben en of wij het zelf niet te warm hebben. Warmte zit tussen je oren zeg ik dan vaak voor de gein, als je er niet aan denkt heb je het ook niet warm ;-).
Gisteravond plaatste 1 van onze Juffen een foto in onze groepsapp, deze had zij op een Horecasite zien staan. Wij, horecaffers, vinden die leuk. Zij van RTL Z ook, ik mocht een tikkie sturen voor een € 1,00 😉

Meer nieuws!