Woensdag 14 augustus 2019

Hoe leuk is dit!

De betekenis van een rode roos is volgens Google als volgt: Traditionele rode rozen staan symbool voor ware liefde, trouw en vriendschap. Ze betekenen bovendien ook schoonheid en perfectie. Dus als je één rode roos of een hele bos van iemand cadeau krijgt, betekent dit dat diegene van je houdt.

Dat waren dan weer niet de exacte woorden die gesproken werden door een vaste gaste die hier vanmiddag ineens met een bos rode rozen het Meestershuis binnenkwam lopen. Zij zei wel tegen de aanwezige medewerkers ‘dat zij en haar partner vinden dat alle Juffen en Meesters het allemaal hartstikke goed doen, dat ze altijd heel erg fijn geholpen worden en het eten ook nog eens altijd heel erg lekker is en dat ze daarom allemaal een roos aangeboden krijgen’. Ik probeerde hier nu haar tekst te citeren maar merk dat dat niet helemaal lukt. Ik stond natuurlijk zelf ook even met mijn mond vol tanden, dus kan zijn dat het niet de juiste volgorde is maar zeker wel de juiste strekking ;-).

In dit geval ben ik zo vrij om de betekenis van ‘houden van’ voor 1 keer te veranderen in ‘respect voor fijne medewerkers die altijd weer hun uiterste best doen om onze gasten een fijn verblijf bij het Meestershuis te bieden’.
Dank jullie wel ‘G&R’ voor deze bijzonder gewaardeerde attentie, tot snel weer!

Meer nieuws!