Woensdag 1 april 2020

Tja als je je verveelt moet je toch iets en zo ontstond deze 1 april grap. Is dat flauw in deze tijd van onzekerheid? Kan zo opgevat worden maar wie mij kent weet dat ik er altijd wel een positieve draai aan ga geven. Uiteraard hoop ik dat het toch bij de meeste volgers wel een glimlach op het gezicht getoverd heeft.
En ja als er zelfs een gemeentefunctionaris van Gemeente Bronckhorstvoor de deur staat en mij aanspreekt op het feit dat dit toch niet de bedoeling kan zijn en zelfs mijn Keukenmeesters zich hier kwamen verzamelen om te bespreken hoe ze dit in goede banen moesten leiden en of ik dat niet beter had moeten communiceren kan je toch wel spreken van een geslaagde grap 😉.

Komen eten kan in onze huidige situatie dus niet maar daar had ik van te voren al iets op bedacht. In plaats van 2 personen blij te maken met een ‘etentje’ wilde ik er 10 blij maken met een meesterlijke waardebon van € 25,00. Die wilde ik graag verdelen onder de personen die door jullie werden voorgedragen.

Bij de verdeling heb ik gekeken naar diegenen waarbij ik:
A) kon zien of wist dat zij een link met de zorg hebben,
😎 zag dat het hier kinderen betrof,
C) meeleef met het feit dat zij hun kleinkind nog niet hebben mogen vasthouden
en last but not least
D) zag dat zij met haar reactie ook nog anderen op een dwaalspoor zette.

1. Martin van Leenen
2. Susanne van Anen
3. Miranda Beekman
4. Hannie Boersma
5. Ilse Geerligs
6. Teressa Smit
7. Sanne Woestenenk
8. Ellen Tromp
9. Carla Wenneker-Bultman
10. Suzanne Koers

Graag ontvang ik via de app (06-45644065) hun adres zodat ik deze waardebonnen zsm langs kan brengen.

‘Excuus’ aan alle anderen, maar hopelijk is dit de enige 1 april grap waar jullie met ‘boter en suiker ingetrapt’ zijn

Meer nieuws!