Vrijdag 9 november 2018

Wat is de voornaam van Ceasar?

Dit zou morgenavond zomaar een vraag van onze Kwismeester kunnen zijn. Spiek dan even door naar 1 van onze 8 tapkranen te kijken want vanaf vandaag is Julius op fust onze nieuwste aanwinst. Julius is een pittig en stevig blond bier met een alcoholpercentage van 8,5%.
De kwis van morgenavond, 10 november 2018, is weer tot de laatste tafel/stoel/kruk vol maar mocht je toch willen komen genieten van zo’n heerlijke Julius in combinatie met een aantal Klassewerkjes dan kan dat 18.30 uur (onze keuken neemt tot 17.45 uur bestellingen van Klassewerkjes aan). Vanaf 18.45 uur zijn wij besloten voor de PubQuiz.
Doe je (dit keer) niet mee? Niet getreurd, vrijdag 21 december is de volgende en tevens laatste PubQuiz van 2018. Inschrijven kan via onze site: www.hetmeestershuis.nl

Meer nieuws!

 • Woensdag 25 juli 2018

  Ons tropenrooster haalt gewoon het AD 😂… https://www.ad.nl/…/deze-werkgevers-stellen-voor-hun-perso…/ AD.NL Deze werkgevers stellen voor hun personeel een tropenrooster in

 • Lees verder
  Zondag 6 januari 2019

  Het afgelopen jaar gezamenlijk ‘afronden’ tijdens onze Nieuwjaarsborrel ;-). En nu hebben we vakantie tot en met dinsdag 15 januari….

 • Lees verder
  Woensdag 10 april 2019

  Leffe Zomerbier, het lekkerst bij 3 graden 😉 Het zonnetje schijnt en doet ons aan de zomer denken en de…