Zaterdag 5 november 2022

Is het nieuwsdat Nieuwstad 3 keer op rij de PubQuiz wint? Uiteraard is dat nieuws want dit is namelijk nooit een team gelukt in de historie van de bij het Meestershuis georganiseerde PubQuizzen 👌. Het geluk zit hem ook wel een beetje in het feit dat er best wel opvallend veel slimme mensen blijken te wonen aan de Nieuwstad want de samenstelling wisselt namelijk per Quiz 😉.
Na lange tijd ‘PubQuizdroog’ te hebben gestaan wilden ze het toch weer een keertje meemaken. Ze kwamen, zagen en overwonnen net niet. Maar wat een knappe prestatie van de 4 mannen van Texas Holdems, 2 punten maar achter de winnaars. Chapeau 👏👏 en een mooie fles Leffe als prijs.
Als 3e de dames en heren van ‘Woeste Weme’s’. Wederom komend met een uitgebalanceerd team van knappe koppen die er de hele avond ook bijgehouden werden 😉 en zelfs na afloop nog scherp genoeg zijn om, nadat er al afgerekend was, de Bovenmeester telefonisch op een grote fout in het eindrapport te wijzen omdat de kosten voor de Pubquiz niet meegerekend waren. Eerlijke mensen we houden ervan ❤️
En het verhaal bij de 4e foto? Ook nu werden ze 4e, maar vorige keer schoven ze door van de 4e naar een 3e plek vanwege een ‘diskwalificatie’. De huldiging voor deze prestatie vond dus gisteravond plaats en je ziet op de foto duidelijk de blijdschap over de ontvangen prijs 😉.
De volgende PubQuiz is op vrijdag 25 november, we hebben nog een paar plekken vrij en het is goed nieuwsdat Nieuwstad een beurt overslaat dus als je echt een keer wilt winnen heb je nu de kans. Als je gewoon zoal de meeste teams een leuke en gezellige avond wilt hebben ben je uiteraard ook van harte welkom 😉. Opgeven kan alleen via www.hetmeestershuis.nl

Meer nieuws!