Vrijdag 4 december 2020

De M van Mag het nog? 😉

Nee helaas, gister om 18.00 uur mochten de pennen neergelegd worden en kon er dus geen ‘Sint & Piet-proeverij’ meer doorgegeven worden. De Bovenmeester moest daar echt even streng in zijn. Alle ‘laatkomers’ accepteerden dat gelukkig gelaten doch sportief en komen nu op de door hun gewenste dag en tijdstip wel gewoon een Proeverij van Klassewerkjes halen.
Dat kunnen jullie natuurlijk ook nog gewoon doen dit weekend, want ‘wie zoet is krijgt lekkers’ en jullie weten donders goed dat wij veel lekkers te bieden hebben 😉.

Langzaamaan gaan wij Sinterklaas hier op social media al een beetje richting uitgang dirigeren en gaan we ons vol goede moed richten op de kerstdagen.
Voor diegenen die tijdens kerst thuis goede sier willen maken door net te doen of ze het zelf gemaakt hebben, check snel onze site voor al het creatieve wat wij deze ‘keukenprinsen en prinsessen’ te bieden hebben. Wees gerust, hou je van gemak dan mag je die dagen ook gewoon een aantal af te halen Huis-, Meester- Proef- en/of Klassewerkjes doorgeven hoor 😉.
https://www.hetmeestershuis.nl/…/24-25-of-26-december…/

Meer nieuws!