Vrijdag 13 mei 2022

De laatste PubQuiz voor de zomer was, ondanks 2 late afzeggingen, toch tot de laatste stoel bezet. Er moesten zelfs nog 2 terrasstoelen aan te pas komen om iedereen te kunnen laten zitten, hoe mooi is dat! Toen alle 82 kwissers hun stoel en tafel gevonden hadden en de eerste ronde gestart was bleek Kwismeester Peer al snel (als altijd naar eigen zeggen) in topvorm 😉. Maar dat was hij niet alleen, deze avond waren er meer teams die naar grote hoogte wisten te stijgen en het ene na het andere juiste antwoord op het antwoordformulier wisten te pennen. Alleen wat was nou toch de achternaam van die verrekte Terror Jaap? Een vraag die echt niemand goed had. Gelukkig maar, van sommige personen is het goed als je ze vergeet 🤫.
Wie we zeker niet gaan vergeten zijn de teams in de uiteindelijke top 3! 2 Oud winnaars en 1 team die de vorige PubQuiz helaas af moest zeggen, maar nu met een opvallend sterke bezetting aantraden en mede daardoor met 3 punten verschil de overwinning voor zich (of is het haar?) opeiste 👏.
Op 1! Teamleidster Evelien met haar team ‘Nieuwstad’. Zij gingen er vandoor met de Meesterlijke waardebon van € 50,00.
Op 2! Teamleider Gerben met zijn team ‘Quizz het wel’. Zij ontfermden zich over de flessen Calusari rosé.
Op 3! Teamleider Arjan met zijn ‘Oh ja, natuurlijk!’ team voor hun bleven de blikjes Filou over geschonken door Pelle van Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck. Aangezien zij aangaven niet echt van het gerstenat te zijn werd deze prijs met liefde geschonken aan Kwismeester Peer die hier wel raad mee weet. Terwijl er nog volop nagepraat werd verliet hij dolsgelukkig het Meestershuis, maar natuurlijk niet voordat hij nog een paar nieuwe Kwisdata de ether ingeslingerd had. Let op: vrijdag 23 september en vrijdag 23 december (oftewel de traditionele ‘PubQuiz voor Kerst’). De eerste aanmeldingen voor deze traditionele PubQuiz zijn al binnen en als je geïnteresseerd bent in 1 van deze of beide data mail dan even je interesse naar kwisdata@hetmeestershuis.nl. De Bovenmeester zet je dan alvast op de inschrijflijst en het grote voordeel daarvan is dat je er dan op zeker bij bent als je onverhoopt ergens in het vervolg van dit jaar de officiële aankondiging mist 😀.
Blijf gezond en haal a.u.b. de kerst 🎅🏻

Meer nieuws!