Maandag 20 april 2020

Ik ben er helemaal klaar mee!

Morgenavond zit ik om 19.00 uur weer op het puntje van mijn stoel voor de televisie en hoop ik dat de Opper-Bovenmeester door komt met nieuws waar we als Vordense horeca ‘iets mee kunnen’.
6 April j.l. gaf hij aan dat we toen sowieso nog 3 weken dicht moesten blijven. Achteraf gezien geen verkeerd besluit en die 3 extra weken kon ik mooi nog ff gebruiken om op mijn dooie akkertje het terras plus gedeelte om het Meestershuis heen onkruidvrij te krijgen. Met recht ben ik sinds vandaag dus helemaal klaar met mijn onkruidproject .

Misschien nog wel leuk om te kijken wie van jullie weet welk stukje ‘grond’ rond het Meestershuis dit is.
Onder de juiste inzendingen verloot ik een dag gebruik maken van mijn (bijna dagelijkse) steun in de afgelopen 36 bange dagen, de Gloria MultiBrush Elektrische onkruidborstel. Dus dames, kom gerust even een kijkje nemen en tag je partner zodra je denkt het juiste stukje grond gevonden te hebben. Wie weet maakt hij dan kans om op een makkelijke manier de voegen tussen jullie tegels een opknapbeurt te kunnen geven

Meer nieuws!