Maandag 19 november 2018

Wat een dag: (zelfbenoemd) Bovenmeester mocht meelopen met (benoemd) Burgemeester en moest de hele dag bij de les blijven.
Van mijn aanname dat een Burgemeester al lintjes knippend en taart etend bij jubilarissen etc. door het leven gaat bleef weinig over. Van het ene overleg naar het andere overleg, dat is nu mijn beeld. Leuk om een dag mee te maken maar laat mij maar lekker zelfbenoemd Bovenmeester blijven ;-).

‘Persbericht’ gemeente:
Dag met de burgemeester
Vandaag loopt Vordenaar René Jak een dag mee met burgemeester Marianne Besselink. Dit aanbod loofde de burgemeester uit aan inwoners die een groot bedrag storten voor de Samenloop voor Hoop Bronckhorst afgelopen zomer, waarmee geld werd ingezameld voor kankeronderzoek. Als eigenaar van het Meestershuis in Vorden, betrokken inwoner en enthousiast voorvechter van Bronckhorst tijdens de verkiezing Wandelgemeente van het jaar heeft hij contacten met verschillende medewerkers (gehad). Dit leek hem een mooie kans om een goed doel te steunen én eens mee te maken waar een burgemeester zich zoal mee bezighoudt. Vandaag sprak hij onder andere met haar over onze dienstverlening en klantgerichtheid, communicatie, de raad en de komende raadsvergadering en openbare orde en veiligheid.

Meer nieuws!