Maandag 19 februari 2024

De ‘M’ van ‘Match’ 😍

Vaak worden wij bezocht door stelletjes die elkaar of voor het eerst gaan ontmoeten of die die leuke beginfase net door zijn. Gister hadden we 2 van die stelletjes die dan toevallig net even iets meer in beeld komen. Natuurlijk niet omdat er net zoals bij dat tv programma een camera aan het meedraaien is en mijn Juffen & Meesters af en toe aan tafel gaan vragen hoe de date verloopt en of ons eten naar meer smaakt, maar gewoon omdat ze mij op 1 of andere manier opvielen 😅.
Het eerste al op leeftijd zijnde stel ging ’s middags aan de tafel naast het einde van de bar zitten en tja dan vang je natuurlijk net even iets meer op als je daar zelf op een barkruk je administratieve huiswerk aan het doen bent 🫣. Mevrouw gaf aan “dat het allemaal veel te snel ging”, “dat ze nog niet toe was aan een relatie” en ook niet meer op van die sites ging. Veel te veel gedoe allemaal. Hij probeerde nog van alles, maar dat was niet aan haar besteed. Zij ging naar het toilet en hij sjokte richting kassa. Samen liepen ze naar buiten en bij het naar buiten laten leek het mij gepaster om ‘Tot ziens!’ te zeggen dan ‘Fijne dag nog!‘
De jongedame die aan het begin van de avond binnenkwam stond wat te drentelen bij ontvangst. Wist niet precies of ze nou al moest gaan zitten of toch bij de deur blijven wachten op haar afspraak. Je mag hier natuurlijk blijven staan zei ik maar nu heb je zelf nog de keuze om een tafel uit te kiezen, straks misschien niet meer. Zij koos een tafel in het Oude Deel en een paar minuten later zag ik op de parkeerplaats naast de Serre een appende jongeman staan. Ik kijken wat de jongedame aan het doen was en ja hoor zij ook. Match in mijn hoofd was gemaakt, ik zei tegen haar hij is er en wenkte hem waarna hij vervolgens het pand probeerde te betreden door de deur met de tekst; “Helaas, dit is geen ingang voor U!” Helaas, lukte ook hem dat niet en na hem binnengelaten te hebben door de voordeur kon ik hem gelijk vertellen waar hij moest zijn. En een geslaagde date werd het volgens mij want toen zij vlak voor het eind van ons Lesrooster kwam afrekenen (niet splitten, niet de man maar gewoon de vrouw) en ik tegen hem zei dat hij nu wel hier door de zijdeur naar buiten zou mogen gaf hij aan liever nog even met haar naar haar auto te lopen. Lief en attent toch ☺️?
Wat blijft het toch mooi om gasten te mogen ontvangen. Met wat voor reden jullie hier ook komen, wij staan voor jullie klaar om er een mooie herinnering en ervaring van te maken 😍!

Meer nieuws!