Maandag 13 april 2020 2e Paasdag

Wat is dit dan Bovenmeester? Geen Leffe Blond voor je op de tafel terwijl je nog even zit na te genieten van een mooi Paasweekend?

Nope helaas, het zit er al precies 4 weken even niet in om te genieten van een sluitdrankje na weer een mooie drukke werkdag en niet alleen omdat alle fusten afgekoppeld zijn en zsm opgehaald worden door de brouwerij om omgeruild te worden tegen volle nieuwe. (Wat trouwens een nette actie is van de brouwerij, net zoals er meerdere (kleinere) leveranciers zijn die zich al van hun goeie kant hebben laten zien in deze vreemde situatie waarin wij ons bevinden. Ook zij hebben het moeilijk maar denken wel met je mee als je om hulp vraagt).
Even terug naar het niet genieten van een biertje in het Meestershuis, iedereen die mij de afgelopen weken sprak, succes en sterkte wenste weet dat ik er positief in sta maar uiteraard heb ik ook wel mijn twijfels en dan vooral over de 1,5 meter economie waar men het nu zo vaak over heeft. Ik zie dat namelijk niet direct voor mij. Zetten we dan maar 4 tafels in de serre, 5 in het Oude Deel, het terras ook een paar tafels weghalen maar wel alle kosten die 100% doorlopen? Minder personeel inzetten maar wel iedereen doorbetalen? En mogen de medewerkers wel aan tafel komen of moeten we de drankjes met gestrekte arm aan gaan geven. O ja en uw eten staat bij de keuken klaar 😉.

Zware kost zo op deze maandagavond Bovenmeester, heb je ook nog iets leuks te melden?
Ja hoor denk het wel, eigenlijk ben ik wel benieuwd hoe jullie het voor je zien en hoop ik 1x wat mooie voorbeelden/voorstellen van jullie langs te zien komen. Kijken of er iets ‘leuks’ tussen zit 😉

En dan ook nog even dit, ik krijg met regelmaat de vraag van vaste gasten of ik een waardebon langs wil brengen of dat ik liever wil dat ze na de ‘heropening’ gewoon weer meteen langs gaan komen. Dit alles om mij te helpen.
Lieve gasten doordat jullie de afgelopen 6 jaar mij al zo vaak bezocht hebben kan ik wel een stootje hebben en daar kan ik jullie natuurlijk niet genoeg voor bedanken.
Uiteraard hoop ik jullie dan ook zsm weer te mogen zien. Laten we hopen dat er snel meer duidelijk gaat worden wat we wel en niet mogen, maar vooral dat we gezond blijven.
Hou, net als ik, nog even vol!

Ik drink vanavond mijn Leffe wel thuis bij mijn vriendin op de bank, hou de zonzij

Meer nieuws!