Donderdag 5 mei 2022

de M van ‘Meijer’, Edwin Meijer 🥳.
Ben je jarig mag je kiezen waar je gaat eten. Tot zover niets verrassends, maar dan zit je met je vrouw lekker te genieten van onze Klassewerkjes op het terras en word je er bij toeval op gewezen dat er net een nieuw wisselbiertje op de tap is aangesloten en wel de ‘Gouden Carolus Indulgence 2016’ (9,8%). Ben je op je verjaardag gewoon de eerste in Vorden die dit heerlijke speciaalbier hebt geproefd. Is echt een extra felicitatie waard Edwin 😉.
Gouden Carolus Indulgence [Indulgence, Engels voor bron van vermaak, genot, verwennerij] is een serie gelimiteerde bieren die jaarlijks met wisselende inhoud worden uitgebracht. Deze ‘Indulgence’ brouwsels zijn exclusieve verrukkingen om van te genieten op speciale momenten of te delen met bijzondere mensen.
Cuvée Sauvage is de 2de smaakexpressie die in 2016 werd uitgegeven onder dit label. Gouden Carolus Imperial Blond werd versneden met 2 en 3 jaar oude Lambiek van Brouwerij Boon (Lembeek). Dit huwelijk verenigt het beste uit twee brouwtradities: volmondig en subtiel gekruid, fruitig en verfrissend zuur.

Meer nieuws!