Donderdag 30 april 2020

De laatste dag alweer van een hele aparte maand, april 2020!

Zit ik rustig bij het Meestershuis wat bankzaken te doen, zie ik rechtsboven ineens een mailtje binnenkomen van een vaste gast. Slik, blijft mooi hoe lief en positief jullie zijn richting het Meestershuis. Er komen nog steeds bloemen, kaartjes en niet te vergeten aanvragen voor waardebonnen binnen. Jullie steun (natuurlijk niet te vergeten ook van de afgelopen 6 jaar) maakt het iets makkelijker om deze ‘stilzittende‘ weken door te komen want stilzitten is niet makkelijk voor iemand die sinds de opening altijd bezig is geweest om het jullie naar de zin te maken. Want daar krijg ik dan weer positieve energie van .

Uiteraard bracht ik Jan en Adrie de gewenste ‘Portugees’. Prachtig om hun verraste gezichten te zien toen ik voor de deur stond met de gewenste wijn. Hier doe ik het allemaal voor!

Blijf gezond en hou de zonzij. Tot (hopelijk) snel!

Meer nieuws!