Donderdag 24 september 2020

De herfst! Een jaargetijde om naar uit te kijken, maar nu stiekem wel met een beetje angst en beven.
Waar we absoluut geen twijfel over hebben is onze nieuwe kaart die vandaag ingegaan is, onze Keukenmeesters hebben er wederom voor gezorgd dat jullie de komende 3 maanden van heerlijke nieuwe en creatieve Meester-, Klasse- en Strafwerkjes kunnen komen genieten.
Waar we wel zo onze twijfels over hebben is hoe alles qua corona zich gaat ontwikkelen, zeker nu iedereen weer naar binnen komt vanwege het weer. Zoals jullie de afgelopen 4 maanden hebben ervaren zorgen wij er op onze eigen schoolse wijze voor dat jullie je dienen te houden aan onze aanwijzingen. Ik hoop dat jullie dit de komende tijd ook gewoon blijven accepteren. Wat ik jullie daarnaast wil vragen is om thuis te blijven als je zelf of iemand in je huishouden verkoudheidsverschijnselen vertoont. Lijkt heel simpel maar toch is het voor ons van belang om dit te blijven vragen.
WIJ WILLEN NIET WEER ONZE DEUREN MOETEN SLUITEN!!!
Laat het hier aub een veiligheidsregio blijven waar geen strakkere maatregelen voor ingesteld hoeven te worden, maar dit redden we alleen samen. Samen tegen corona!
                                                                                    1 1/2 Meter, houd afstand 👍

Meer nieuws!