Donderdag 15 april 2021

de M van Met elkaar!
Ik had nog zo gehoopt dat wij de dans zouden ontspringen en niet in deze situatie terecht zouden komen, maar helaas ontkomen ook wij niet aan het feit dat sinds de sluiting vandaag exact een half jaar geleden veel medewerkers uit de horeca hun heil elders hebben gezocht (wat ook logisch is als je zo lang niet je ‘normale’ werk kunt doen) en moet het Meestershuis naarstig op zoek naar nieuwe medewerkers om zo na heropening onze gasten de kwaliteit te kunnen blijven bieden die ze van ons gewend zijn.
Pfffff, wat een lange zin Bovenmeester.
Dat klopt helemaal maar is wel ff nodig om ons probleem duidelijk te maken en ik heb jullie hulp echt hard nodig want stel dat we niemand vinden kunnen wij vanaf 1 juni namelijk niet de door jullie en ons zo gewenste 6 dagen per week open. Mooier kunnen wij het op dit moment helaas niet maken.
Wij zijn per 1 juni 2021 (eerder mag en kan ook) dus op zoek naar een creatieve, aanpakkende Keukenmeester (oftewel Zelfstandig Werkend Kok). Die voor 36 uur (liefst 4 dagen) per week tegen een goed salaris, met een mooi lesrooster en veel lovende woorden van onze gasten (lees: werkplezier) in het vooruitzicht ons kleine keukenteam (2 full-time Keukenmeesters en 1 leerling Keukenjuf) wil komen versterken. Verdere info over de vacature zou ik graag bij een kop koffie met je willen bespreken. Dus ben je geïnteresseerd dan mag je een mail + C.V. sturen naar sollicitatie@hetmeestershuis.nl t.a.v. René Jak, bel 06-45644065 of loop even (met een mondkapje op) bij ons binnen 😉.
Zoek je trouwens een leuke bijbaan in de bediening (van 0-uur tot 24-uur mogelijk) dan ben je ook van harte welkom.
Helpen jullie ons in het zoeken naar deze speld(en) in een hooiberg?
Alvast veel dank namens ons hele team en delen zou uiteraard ook heel fijn zijn!

Meer nieuws!