Dinsdag 28 mei 2019

Eigenlijk is het heel simpel. Wij, van Grand Café het Meestershuis in Vorden, zoeken medewerk(st)ers ‘met levenservaring’ voor de ‘mooie maanden’. Medewerk(st)ers die gastvrijheid en serviceverlening uitstralen. Het kan dus best zijn dat jij nu niet direct aan een horecabaan zit te denken maar bijvoorbeeld ‘in between jobs’ thuis zit. Uiteraard moet de huur natuurlijk wel doorbetaald worden en door bij ons te komen werken zou je rustig verder kunnen zoeken naar de baan die je op het lijf geschreven zou moeten zijn.
Kan dus een win-win situatie voor ons allebei opleveren en misschien bevalt het je wel zo goed dat je iets langer blijft hangen.
Wij bieden mooie openingsuren, bij ons maak je dan ook geen mega lange dagen en mooier nog wij worden al vanaf de opening 5 jaar geleden als uitmuntend beoordeeld door TripAdvisor. De complimenten van gasten vliegen je hier links en rechts om de oren dus wat wil je nog meer?
Wij hebben diverse mogelijkheden, dat kan een 0-uren contract naast je huidige uren zijn, maar ook min-max contracten in alle soorten en maten zijn bespreekbaar.
Kom langs en drink een kop koffie (of een andere Dorstles) met de Bovenmeester. Wie weet komen we samen tot iets moois!

Of stuur een mailtje naar sollicitatie@hetmeestershuis.nl t.a.v. René

Meer nieuws!