Dinsdag 28 juni 2022

de M van “Met z’n allen’ 🎶
Wil je net een leuke afscheidsfoto gaan maken van Emma en Danique, vraagt iemand op het terras de reden van dit gezellige tafereel. Voor de gein roep je dat de middelste 2 jarig zijn. Gevolg? Het hele terras zet ‘lang zullen ze leven in’. Dat hopen wij met z’n allen natuurlijk ook, maar helaas is dat dus niet bij ons 😅. Maar geen reden voor ons om ze niet ff in het zonnetje te zetten. Danique kwam namelijk tijdelijk terug om ons een aantal maanden uit de brand te helpen en gaat vanaf 1 juli samenwonen in Utrecht.
En Emma! Emma kwam zonder bedieningservaring bij ons meedraaien om te zien of ze zich thuis voelde in de horeca, helaas vond ze dat zelf niet maar wij als collega’s betreuren haar besluit en vertrek.
De bloemen werden aangereikt door onze 14 jarige snuffelstagiair Tycho (tot over 2 jaar Tycho!) en Pien die vandaag haar eerste officiële dag meedraaide. Pien start deze week samen met Fleur em Noa waardoor wij het vertrek van Danique en Emma al redelijk kunnen opvangen. Lijkt het jou trouwens ook leuk om tijdens de vakantieperiode ons team te komen versterken dan mag je altijd langskomen. Daarnaast hebben wij vanaf 1 september plek voor 2 ervaren krachten die hier 24-32 uur zouden willen komen meedraaien. Lijkt jou dat wat of ken je iemand waarvan jij denkt dat het echt een aanwinst zal zijn? Ook dan mag je natuurlijk langskomen of mij appen op 06-45644065, we hebben dan nog een maand om jou te overtuigen waarom het zo leuk is om bij Het Meestershuis te werken 🥳!

Meer nieuws!