Dinsdag 25 januari 2022

Roodgloeiend!
Zowel onze telefoon als onze mailbox, maar nee lieve volgers, zoals jullie allemaal weten doen wij niet aan reserveren! Wij volgen namelijk ook na de komende ‘heropening’ nog steeds het vrolijke principe van de 4 EI-tjes, ‘vrijheid, blijheid, snelheid en kwaliteit’ 😉. Kom dus de komende dagen gewoon weer langs (wij houden ons zoals we steeds gedaan hebben aan de te volgen richtlijnen) en zoek een vrije tafel uit, indien die er op dat moment niet is komt er altijd snel weer eentje vrij, zo werken we al vanaf de start van het Meestershuis in 2014 en dat zetten wij ook graag zo door.
Maar Bovenmeester, reserveren doen jullie toch wel met thema-avonden of op thema-dagen? Goeie vraag, dat klopt helemaal!
Ga nu naar onze site en reserveer bijvoorbeeld een ‘Meesterlijke Valentijnsbox’ voor je Valentijn op 14 februari of wat dacht je van een tafel reserveren om mee te doen aan de PubQuiz op 18 februari, 25 februari of 18 maart! Uit jarenlange ervaring kan ik je vertellen dat snelheid geboden is 😉. VOL is bij ons namelijk echt VOL!
Dat is ff balen als je alleen maar het begin van dit bericht gelezen hebt 😃

Meer nieuws!