Dinsdag 19 maart 2019

Vanaf donderdag 21 maart hebben wij weer een nieuwe kaart.

Maar wisten jullie dat wij echt iedere 1/4 jaar onze kaart veranderen. En om in breuken te blijven praten, de Keukenmeesters vervangen dan ook echt standaard 1/3 van de Meesterwerkjes, 2/3 van onze Klassewerkjes en ook 1/2 van de Strafwerkjes.

Aan tafel gehoord vorig weekend: Als ik een menukaart bekijk streep ik meestal in gedachten een aantal gerechtjes weg en blijven er 2 a 3 over waar ik dan een keuze uit maak. Maar bij jullie lukt mij dat nooit daar wil ik altijd alles wel proeven!

Dit soort berichten hoef je niet te delen wat ons betreft, kom maar gewoon lekker langs om te genieten. Door al jullie positieve reacties vermenigvuldigt onze toeloop aan gasten namelijk nog steeds en daar doen we het voor ;-).

Meer nieuws!