Een weekend vol romantiek, en wij zorgen voor de inwendige mens ;-)

Thuis

Het bestellen van de Proeverij van Speciale Klassewerkjes

Het weekend van 12, 13 en 14 februari kan je je partner, familieleden, bevriende stellen of je leukste scharrel verrassen door het afhalen van een ‘Meesterlijke brunchbox’  (op zaterdag of zondag) en/of een Proeverij van Speciale Klassewerkjes’ (vrijdag, zaterdag of zondag). Nu al bestellen, in het bewuste weekend af komen halen en vervolgens met diegene(n) die op dat moment bij je thuis zijn van gaan genieten. Wat ons betreft zijn dan alle ingrediënten aanwezig voor bijvoorbeeld een romantische avond met z’n tweetjes  Wij, van het Meestershuis, passen er gewoon voor om dat alleen op die ene commerciële dag te gaan doen, want wij zijn van mening dat je zeker in deze onzekere tijd elkaar elke dag moet laten weten dat je om elkaar geeft.

Onze Keukenmeesters zijn weer bijzonder origineel en creatief bezig geweest en komen dit keer o.a. met gerechtjes als ‘Surf ❤ Turf’, ‘(stoof)potje verliefd’ en ‘Tarte tatin witlof’. Verklap ik nu gewoon al 50% van de Klassewerkjes? Daarnaast doen we er dus ook op veler verzoek 2 verschillende onweerstaanbare Strafwerkjes bij. Ik zou het wel weten 😉.

Bestellen kan door hier onder aan te geven of je voor een ‘Meesterlijke brunchbox’ (kosten € 42,50 voor 2 pers.) die om 11.00 uur afgehaald mag worden gaat of een ‘Proeverij van speciale Klassewerkjes, incl 2 Strafwerkjes’ (kosten € 53,75 voor 2 pers.) en de gewenste dag +tijdstip. Dit kan tot uiterlijk woensdag 10 februari 19.30 uur! BESTELLEN IS NIET MEER MOGELIJK, uiteraard nog wel van onze lopende afhaalkaart!

Wij zijn razend benieuwd wie het slagen van hun etentje in dat weekend aan ons durven uit te besteden 😉