Dinsdag 31 maart 2020 ‘eten voor Alpe d’Huzes’

'Dégustation de travail en classe' pour Alpe d'Huzes

Speciale avond georganiseerd door onze eigen Keukenmeester Vincent en zijn vriend Minno. Zij gaan dit jaar voor het eerst deelnemen aan Alpe d’HuZes en de Bovenmeester steunt dit prachtige initiatief door op deze studiedag vanaf 17.45 uur het Meestershuis ter beschikking te stellen voor dit goede doel.

Reserveren kan hieronder door het aantal personen waarmee u wilt komen aan te klikken. Komt u met ‘6 of meer’ geef dan bij ‘opmerkingen’ aan voor hoeveel personen wij die avond een tafel klaar mogen zetten. Bij ‘opmerkingen’ mag u ook het gewenste tijdstip (tussen 17.45 uur en 19.00 uur) waarop u aan tafel wilt gaan noteren, net als eventuele dieetwensen.

 

Dégustation de travail en classe’ pour Alpe d’HuZ 

oftewel “vrijvertaald”

Proeverij van Klassewerkjes voor Bergtop van HuZes 😉 

Datum: dinsdag 31 maart 2020

Locatie: Grand Café Maison des Maîtres

Kosten: € 31,03 excl. Boissons

Complete opbrengst min de inkoopkosten gaat naar KWF kankerbestrijding

Even voorstellen: wij zijn Vincent Potjewijd (Keukenmeester bij Grand Café het Meestershuis) en Minno Looijaard (Kok bij Texas Ribhouse) en wij gaan dit jaar de Alpe d’HuZes fietsen. Hiervoor proberen wij zoveel mogelijk geld op te halen om nog meer onderzoek mogelijk te maken in de strijd tegen deze vreselijke ziekte.
Niemand meer dood aan kanker dat wil jij toch ook?

Het Meestershuis opent op hun studiedag speciaal de deuren voor deze besloten avond waarop we jullie laten genieten van 6 klassieke Franse Klassewerkjes, geserveerd in 3 rondes.
Reserveren is gewenst en kan alleen via www.hetmeestershuis.nl

 

Dégustation de ‘travail en classe’

Steak tartare

 gehakt rundvlees op smaak gebracht met kruiden en geserveerd met een 64 graden eitje

***›

Franse uiensoep

op de klassieke wijze met een dakje van brood en kaas

***

Quiche lorraine

hartig taartje met prei, spek en kaas

***

Eendenborst met sinaasappel en pomme duchesse

gebakken eend met sinaasappel jus en gebakken aardappelpuree

***

Crème brûlée

vanille pudding met een krokante laag van suiker

***

Franse kaasplank

Fourme d’Ambert, langres, époisses AOP en Comté

Meer Activiteiten!