21 december 2018 QuizTime

Vrijdag 21 december 2018 PubQuiz, aanvang 19.00 uur

Deze 5e en laatste PubQuiz van dit jaar, traditioneel op de vrijdag voor kerst, staat uiteraard ook weer onder de bezielende leiding van Kwismeester Peer.

Reserveren kan via deze site en je hebt de mogelijkheid om een team op te geven voor 4, 5 of 6 personen, kosten € 12,50 p.p. Aanvang 19.00 uur, we eten gezamenlijk een QuizHap om 19.30 uur en tussen 23.15 en 23.30 uur gaan we applaudisseren voor de winnaars. Misschien wel voor jullie 😉

Meezingen mag!

MuziekBingo? Ja das bingo maar dan net ff anders, bij MuziekBingo streep je geen getallen af op je formulier, maar luister je naar een nummer, herken je de artiest? Dan streep je het betreffende liedje af op je bingokaart. Meezingen mag! We spelen max. 3 rondes en per ronde heb je kans op 3 prijzen, ter beschikking gesteld door verschillende, geweldige lokale ondernemers uit Vorden en Warnsveld.

Je speelt individueel de bingo en je kunt je dus via de reserveerknop hieronder individueel opgeven maar voor jouw collega’s, vriendengroep, ‘team’ neven of nichten zou je natuurlijk ook een tafel kunnen reserveren (per tafel max. 6 personen).

De kosten om mee te doen? € 22,50 per persoon en daar krijg je o.a. een proeverij voor van 3 koude pinchos en 3 warme borrelhapjes, richting het einde van de avond een overheerlijke BurgerMeestershuis en de hele avond door nootjes en zoutjes. En je maakt natuurlijk kans op prijzen als waarde cheques van bijvoorbeeld ‘Tuunte’ en ‘Visser Mode’, heerlijke producten van de lokale bakkers of verwenpakketten van de ‘Hema’ of ‘BENU Apotheek Vorden’. En dat is nog maar een greep uit de prijzenpot.

Met jouw deelname ben je niet alleen gegarandeerd van een toffe avond, maar je steunt ook nog eens Pink Ribbon. Een groot deel van de opbrengst van de avond gaat namelijk naar deze stichting die daarmee onderzoek naar borstkanker financiert.

Dresscode: a touch of pink!

Mijn naam is Marien Bakker en samen met Grand Café het Meestershuis organiseer ik op vrijdag 26 oktober de ‘Pink Ribbon MuziekBingo’. Sinds begin dit jaar ben ik ambassadeur voor Pink Ribbon en zet ik mij in om meer onderzoek naar borstkanker mogelijk te maken. In Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen de diagnose borstkanker. Onderzoek is daarom hard nodig!

De volgende ondernemers maken deze avond mede mogelijk:

Visser Mode
Tuunte
Keurslager Vlogman
ETOS
De Wereldwinkel
Bakkerij Joop
Restaurant De Herberg
Echte bakker van Asselt
Profile Bleumink
Slijterij en wijnhandel Sander Pardijs
Den4akker
Sabelle Ondermode
Pure Hair by Daan Kapsalon
Reinier en Leonie’s groente en fruit
De Kadokamer
Hema
Halfman Bloemen
Benu Apotheek
Dejouwe.nl
Fysiotherapie Meijer

Meer Activiteiten!