Afhalen in coronatijd!

Let op: de Juffen & Meesters hebben ‘vakantie’ van 1 t/m 21 januari 2021. Ons afhaalrooster gaat dus pas weer in vanaf 22 januari! Je kunt uiteraard al wel je bestelling doorgeven voor komend weekend.

Van 1 januari tot en met donderdag 21 januari gaan wij in een vrijwillige quarantaine en is afhalen dus niet mogelijk. Op vrijdag 22 januari openen wij onze deuren weer en kunnen jullie gaan genieten van de gerechtjes van onze nieuwe kaart.  Thuis kan je dus gaan genieten van bijvoorbeeld een proeverij van onze Meester- en/of Klassewerkjes in Meestershuis stijl en dat is uiteraard logisch want daar ligt onze kracht.

 

Direct naar Meesterwerkjes   Direct naar Klassewerkjes     Direct naar Proefwerkjes

 

De Keukenmeesters hebben voor de lunch 13 Meesterwerkjes uitverkoren die jullie per 3 kunnen bestellen voor € 10,75 (Proeverij van Meesterwerkjes incl. Potato Crispers voor 2 pers. € 25,75). Bestel je 1 of 2 Meesterwerkjes dan kosten ze € 4,25 per stuk. Zoek bij “Meesterwerkjes” je favorieten bij elkaar en bel vervolgens het Meestershuis tussen 10.00 en 14.30 uur om je bestelling door te geven voor die middag. Weet je vandaag al dat je morgen of overmorgen verzekerd wilt zijn van onze Meesterwerkjes mail dan je bestelling plus gewenste tijdstip van afhalen naar afhalen@hetmeestershuis.nl.

Voor bij de borrel hebben de Keukenmeesters onze welbekende Vordense Snaaiplank omgetoverd naar een wekelijks wisselende ‘Vordense (afhaal)Snaaiplank de Luxe incl. een carpaccio XL’. Zie hiervoor onze “Proefwerkjes

Voor de avond zijn 11 Klassewerkjes uitgekozen waaruit jullie zelf een keuze mogen maken. Je stelt dus zelf je meesterlijke maaltijd samen, maar mag het natuurlijk ook aan onze Keukenmeesters over laten (proeverij). Hoe meer Klassewerkjes je bestelt, hoe voordeliger het wordt ;-). Zie voor het hoofdrekenen in euro’s het kader bij “Klassewerkjes”. Als je zit te genieten van onze Klassewerkjes mogen daar uiteraard de Potato Crispers niet bij ontbreken dus die kan je er gewoon bij bestellen.

Bekijk dus bij “Klassewerkjes” of jullie favorieten er bij zitten en bel vervolgens op de gewenste dag tussen 10.00 en 17.30 uur het Meestershuis om je bestelling door te geven voor die avond. Weet je vandaag al dat je morgen of overmorgen verzekerd wilt zijn van onze Klassewerkjes mail dan je bestelling plus gewenste tijdstip van afhalen naar afhalen@hetmeestershuis.nl. Mochten er teveel bestellingen op hetzelfde tijdstip ingediend worden nemen wij contact met je op om te vragen of het een kwartier vroeger of later klaar mag staan.

Openingstijden afhaal vanaf vrijdag 22 januari 2021.

donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag 10:00 – 19.30 (keuken open voor bestellingen van 11.30 uur tot 19.00 uur)
maandag, dinsdag en woensdag zijn in deze periode vooralsnog allemaal ‘studiedagen’

Neem nu contact met ons op voor eventuele vragen!

Dorpsstraat 1, 7251BA in Vorden

 0575 84 86 35

 info@hetmeestershuis.nl

 

 

Activiteitenagenda