Afhalen in coronatijd!

Afhaalrooster per 16 oktober 2020

Hoe goed onze Juffen en Meesters van het Meestershuis ook hun best gedaan hebben om zo coronaproof mogelijk te werken en hoeveel complimenten we daar ook met z’n allen voor kregen, het heeft helaas niet geresulteerd in een beter landelijk resultaat. Erger nog, we moesten vanaf 15 oktober onze deuren wederom sluiten. Een hard gelag als je ziet wat er allemaal nog wel mag maar laten wij ons daar verder maar niet druk over maken en ons richten op positievere zaken.

Vanaf die datum gaan wij namelijk proberen om jullie thuis te laten genieten van een proeverij van onze Meester- en/of Klassewerkjes. Dat gaan wij uiteraard doen in Meestershuis stijl en dat is logisch want daar ligt onze kracht. De Keukenmeesters hebben voor de lunch 10 Meesterwerkjes uitverkoren die jullie per 3 kunnen bestellen voor € 10,75. Bestel je er 1 of 2 dan kosten ze € 4,25 per stuk.

 

Direct naar Meesterwerkjes   Direct naar Klassewerkjes     Direct naar Proefwerkjes

 

Zoek bij “Meesterwerkjes” je favorieten bij elkaar en bel vervolgens het Meestershuis tussen 09.30 en 14.30 uur om je bestelling door te geven voor die middag. Weet je vandaag al dat je morgen of overmorgen verzekerd wilt zijn van onze Meesterwerkjes mail dan je bestelling plus gewenste tijdstip van afhalen naar afhalen@hetmeestershuis.nl.

Voor bij de borrel hebben de Keukenmeesters onze welbekende Vordense Snaaiplank omgetoverd naar een wekelijks wisselende ‘Vordense (afhaal)Snaaiplank de Luxe’, gebaseerd op onze o zo geroemde carpaccio. Zie hiervoor onze “Proefwerkjes

Voor de avond zijn 10 Klassewerkjes uitgekozen waaruit jullie zelf een keuze mogen maken. Je stelt dus zelf je meesterlijke maaltijd samen, maar mag het natuurlijk ook aan onze Keukenmeesters over laten (proeverij). Hoe meer Klassewerkjes je bestelt, hoe voordeliger het wordt ;-). Zie voor het hoofdrekenen in euro’s het kader bij “Klassewerkjes”. Als je zit te genieten van onze Klassewerkjes mogen daar uiteraard de Potato Crispers niet bij ontbreken dus die kan je er gewoon bij bestellen.

Bekijk dus bij “Klassewerkjes” of jullie favorieten er bij zitten en bel vervolgens op de gewenste dag tussen 09.30 en 17.30 uur het Meestershuis om je bestelling door te geven voor die avond. Weet je vandaag al dat je morgen of overmorgen verzekerd wilt zijn van onze Klassewerkjes mail dan je bestelling plus gewenste tijdstip van afhalen naar afhalen@hetmeestershuis.nl. Mochten er teveel bestellingen op hetzelfde tijdstip ingediend worden nemen wij contact met je op om een beter passende tijd te bespreken.

 

Openingstijden afhaal

woensdag t/m maandag    10:00 – 20:00 (keuken open van 11.30 uur tot 19.30 uur)
dinsdag                                  studiedag

Neem nu contact met ons op voor eventuele vragen!

Dorpsstraat 1, 7251BA in Vorden

 0575 84 86 35

 info@hetmeestershuis.nl

 

 

Activiteitenagenda