Afhalen in coronatijd!

Op donderdag 11 maart gaat onze nieuwe afhaalkaart in en kunnen jullie weer een keuze gaan maken uit een mix van nieuwe gerechtjes en andere vaste hardlopers. Thuis kan je dus gaan genieten van bijvoorbeeld een proeverij van onze Meester- en/of Klassewerkjes in Meestershuis stijl en dat is uiteraard logisch want daar ligt onze kracht.

 

Direct naar Meesterwerkjes   Direct naar Klassewerkjes     Direct naar Proefwerkjes

 

De Keukenmeesters hebben voor de lunch 13 Meesterwerkjes uitverkoren die jullie per 3 kunnen bestellen voor € 10,75 (Proeverij van Meesterwerkjes incl. Potato Crispers voor 2 pers. € 25,75). Bestel je 1 of 2 Meesterwerkjes dan kosten ze € 4,25 per stuk. Zoek bij “Meesterwerkjes” je favorieten bij elkaar en bel vervolgens het Meestershuis tussen 10.00 en 14.30 uur om je bestelling door te geven voor die middag. Weet je vandaag al dat je morgen of overmorgen verzekerd wilt zijn van onze Meesterwerkjes mail dan je bestelling plus gewenste tijdstip van afhalen naar afhalen@hetmeestershuis.nl.

Voor bij de borrel hebben de Keukenmeesters onze welbekende Vordense Snaaiplank omgetoverd naar een ‘Vordens snaaiplankje de luxe’ incl. een carpaccio XL. Zie hiervoor onze “Proefwerkjes

Voor de avond zijn 11 Klassewerkjes uitgekozen waaruit jullie zelf een keuze mogen maken. Je stelt dus zelf je meesterlijke maaltijd samen, maar mag het natuurlijk ook aan onze Keukenmeesters over laten (proeverij). Hoe meer Klassewerkjes je bestelt, hoe voordeliger het wordt ;-). Zie voor het hoofdrekenen in euro’s het kader bij “Klassewerkjes”. Als je zit te genieten van onze Klassewerkjes mogen daar uiteraard de Potato Crispers niet bij ontbreken dus die kan je er gewoon bij bestellen.

Bekijk dus bij “Klassewerkjes” of jullie favorieten er bij zitten en bel vervolgens op de gewenste dag tussen 10.00 en 18.00 uur het Meestershuis om je bestelling door te geven voor die avond. Weet je vandaag al dat je morgen of overmorgen verzekerd wilt zijn van onze Klassewerkjes mail dan je bestelling plus gewenste tijdstip van afhalen naar afhalen@hetmeestershuis.nl. Mochten er teveel bestellingen op hetzelfde tijdstip ingediend worden nemen wij contact met je op om te vragen of het een kwartier vroeger of later klaar mag staan.

Openingstijden vanaf 1 maart 2021:
(Bestellingen telefonisch doorgeven mogelijk tussen 10.00 uur en 18.00 uur)

woensdag t/m maandag 10:00 – 19.00 (keuken open voor afhalen van 11.30 uur tot 19.00 uur)
dinsdag is onze vaste ‘studiedag’

Neem nu contact met ons op voor eventuele vragen!

Dorpsstraat 1, 7251BA in Vorden

 0575 84 86 35

 info@hetmeestershuis.nl

 

Activiteitenagenda