Home de Wandelmeester van Vorden
Wandelmeester

De Wandelmeester van Vorden

Houdt u van wandelen en kunt u ook zo genieten van het weer en/of de schoonheid van het dorpse? Dan hebben wij van Grand Café het Meestershuis in Vorden iets moois voor u in petto namelijk onze eigen Wandelmeester!

De Wandelmeester van Vorden, een wandelende allesweter, neemt u tijdens een wandeling van ongeveer 5 kwartier mee naar en langs een aantal mooie plekken in Vorden. Tijdens de 8Banken- of de 8Bruggenroute weet hij u te boeien met meerdere wetenswaardigheden over o.a. het weer en de historie van Vorden. Het hele jaar door kan er met de Wandelmeester gewandeld worden, minimaal 1 persoon, maximaal 16 (grotere groepen in overleg).

Ochtendwandelingen starten met een kop koffie en eindigen met een meesterlijke lunch (€ 15,00 p.p. excl. dorstlessen bij de lunch). Middagwandelingen starten ook met een kop koffie en deze worden afgesloten met een borrel en een borrelhap (€ 10,00 p.p.).

Starttijden worden vastgelegd in overleg met de Bovenmeester. Om met onze Wandelmeester op pad te kunnen dient u hem wel van te voren te reserveren. Dit kan door te bellen naar Grand Cafe het Meestershuis 0575-848635 of te mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Voor extra informatie kunt u ook kijken op www.facebook.com/wandelmeestervanvorden.

 

grandcafehetmeestershuis/dewandelmeestervanvorden